Voorpagina Contacteer Ons
Gesoleerde Dakelementen
De bouwtechnieken evolueren. Meer en meer maakt de traditionele kepersbouw in ons land plaats voor een veel sneller, makkelijker en vooral efficiënter systeem, namelijk onze geïsoleerde dakelementen.

In minder tijd maakt men de hedendaagse moderne dakconstructies. In plaats van laag voor laag zelf aan te moeten brengen wordt met onze geïsoleerde dakelementen het dak in één handeling dicht gelegd. Bij de meeste woningen is dit overigens in één dag klaar. De binnenzijde is wit voorgelakt, zodat u ook onder het dak al over prachtige geïsoleerde kamers beschikt.

Ons programma dakpanelen kent zijn gelijke niet! Voor elke woning is er een dakelement. Voor pannen en leien daken zijn er onze sandwichpanelen met pir isolatie en enkelschalige elementen mer pir of ook ecologische isolatie. Daarnaast hebben we elementen voor dampdichte daken zoals voor bedekkingen met metaal, zink of riet met een extra ingebouwde dampremmende laag.

Ook dakpanelen met officieel erkende brandweerstanden van 30 of 60 minuten zijn beschikbaar, alsook speciale elementen voor extra grote overspanningen en toepassingen voor boven zwembaden.

Traditionele zelfbouw
Opstalan methode


Fase 1
Stellen van de spanten (kepers)


Fase 1
Aanbrengen spanten en gordingen


Fase 2
Aanbrengen onderdak


Fase 2
Aanbrengen OPSTALAN dakelementen


Fase 3
Aanbrengen onderdakfolie en tengels


Fase 3
Aanbrengen panlatten. Nu kunnen de pannen op het dak


Fase 4
Aanbrengen isolatie, dampremmende laag en plafond

   


Fase 5
Aanbrengen panlatten. Nu kunnen de pannen op het dak

   

Opbouw
Onze sandwichpanelen types SWH zijn voorzien van de beste isolatie, namelijk pir hardschuim. Tweezijdig 3 mm of 7 mm houtspaanplaat klasse V. De onderzijde met witte laklaag. Voorzien van twee vurenhouten tengels. Ingelijmde vurenhouten koplat 15 mm (gootzijde).

Afmetingen
Lengte: op maat tot max. 8000 mm
Breedte: 1020 mm

Nok- en gootaanschuining volgens de dakhelling.

Isolatiewaarden
R2,5 of 3,0 of 3,5 of 4,0 of 4,5

Wij bieden u
Een hogere thermische- en akoestische isolatie dankzij de pir isolatiekern welke staat voor dunnere en toch betere panelen! Gemakkelijk te hanteren dus nog meer snelheidswinst op de bouw.

Onze dakelementen kies je voor de hoogste kwaliteit, de meeste voordelen en toch scherp geprijsd! Wij leveren snel in heel de Benelux op het werk, inclusief alle bevestigingsmaterialen.

 

Niet alleen leveren wij dagelijks vele daken voor eensgezinswoningen; inzake grote projecten in ons land leggen wij eveneens de mooiste referenties voor!

Vele tienduizenden vierkante meters dakelementen werden de laatste jaren gemonteerd in tal van grootschalige projecten van vele woningen.

Renovaties


Daken dienen veelal compleet vernieuwd te worden. Na de afbraak van het oude dak wil men meestal snel een prima geïsoleerd en afgewerkt dak monteren. Dagelijks worden hiervoor onze geïsoleerde dakelementen verwerkt als dé ideale oplossing. Met de op maat geleverde panelen met fraaie witte zichtzijde wordt dikwijls op één werkdag het complete dak weer gedicht. De hoogwaardige pir isolatiekern staat borg voor een levenslange allerbeste isolatie. Nu nog de pannen erop en klaar! En ook hiervoor kan u uit ons interessant assortiment uw keuze maken.

Wenst u meer informatie, onze uitgebreide technische brochures of persoonlijk vakkundig advies voor uw nieuwbouw- of renovatieproject?

Contacteer
ons gerust!
 
Terug naar boven Print deze pagina af